سینماروزان: رائد فریدزاده رئیس سینمای دولت چهاردهم، چهار حکم تازه صادر کرده است و البته نتیجهی آن فقط ورود یک مدیر تازه به سازمان، بوده.
چهار حکم تازه به این شرحند:
–روح الله حسینی/معاون نظارت
–حبیب ایل بیگی/مدیریت سینما شهر
–مهدی شفیعی/معاون توسعه منابع
–اصغر فارسی/مشاور راهبردی
ناگفته پیداست که در این چهار حکم فقط روح الله حسینی است که دوباره وارد سازمان شده؛ حسینی از مدیران نزدیک به حجت ایوبی بود که در دوره او تا ریاست مدرسه سینما هم پیش رفت و در عین حال در مناصبی بی حاشیه مثل مدیر دفتر جشنواره ها هم فعالیت داشت ولی حالا با ورود او به پرحاشیه ترین ساختار سینمای دولتی یعنی مرکز نظارت و ارزشیابی -که وظیفه اش ممیزی و سانسور آثار است- باید عیار مدیریتش را سنجید.
سه حکم دیگر فریدزاده برای حبیب ایل بیگی، مهدی شفیعی و اصغر فارسی است که در دولت سیزدهم هم در زیرمجموعه ها مشغول مدیریت بودند. ایل بیگی که معاون نظارت دولت قبل بود، مهدی شفیعی که توسط خزاعی در جشن مهر و جشنواره آموزشگاهها منصب داشت و اصغر فارسی نیز معاون منابع بود.
اینکه در ساختار سینمای دولت چهاردهم با وجود همه وقتی که صرف شده باز اغلب همان افراد سابق هستند که از این پست به آن پست جابجا میشوند معنایی دارد جز کمسلیقگی در چینش زیرمجموعه؟؟ اصلا چه کاریست که مثلا حبیب ایل بیگی که بر معاون نظارت تسلط پیدا کرده را ببرید بگذارید در سینماشهر که هیچ تجربه ای در آن ندارد و بعد فردی بی تجربه در امور نظارتی را برای معاونت نظارت ییاوریم؟ حداقلش برای سینماشهر باید فردی نظیر مصطفی حسینی را به کار دعوت میکردید که در اشلی دیگر و در بهمن سبز حوزه هنری تجربه ای نسبی در حیطه تجهیز و سالن سازی داشته یا برای همان معاون نظارت باید از امثال ابراهیم داروغهزاده استفاده میکردید که تجربه قبلی نظارتی را داشتند…