سینماروزان: هجدهمین جشن مدیران تولید سینمای ایران در حالی برگزار شد که حضور پرشمار مقامات سیاسی-نظامی در کنار چهره های سینما فضایی منحصربفرد و در عین حال پرسش برانگیز را به جشن داده بود.
قرار گرفتن چهره هایی سیاسی نظیر علی مطهری، محمدرضا باهنر، علیرضا محجوب، احمد مازنی، مصطفی کواکبیان، محمود صادقی، افشین حبیب زاده، فاطمه ذوالقدر و طیبه سیاوشی در کنار امرای نظامی همچون امیر سرتیپ پوردستان (رئیس مرکز راهبردی ارتش)، سردار مهدی ربانی (معاون عملیات ستاد کل نیروهای مسلح)، امیر سرتیپ دوم یوسف قربانی (فرمانده هوانیروز) و امیر سرتیپ دوم شاهین تقی خانی (سخنگوی ارتش) دوز سیاسی-نظامی جشن مدیران تولید را به شدت بالا برده بود.
در کنار اینها چهره های سینمایی دارای دیدگاههای متناقض و از جمله علیرضا رییسیان، سعید سهیلی، امیرحسین شریفی، تقی علیقلی زاده، محسن علی اکبری، حبیب اسماعیلی، قاسم قلی پور، منوچهر محمدی، غلامرضا موسوی و محمدمهدی عسکرپور نیز در جشن حاضر بودند.
جمع شدن حجم بالایی از آدمهای شاخص ولی بی ربط در جشن مدیران تولید به دبیری علی قائم مقامی، پرسشهایی جدی را درباره زورآزمایی برخی سینماگران دخیل در جشن جهت حضور در انتخابات ۹۸ شکل داد!! بماند که حضور سیاستمداران در این جشن مجالی شد برای گلایه سینماگران به تنگ آمده از مدیران بی کفایت و دادخواهی نزد این سیاستمداران.
یکی از اصلی ترین گلایه های سینماگران درباره تلاشهای بی منطق برخی روسای صنف سینما در اجبار برای کارگری کردن صنوف سینما بود و یکی دیگر از گلایه ها درباره وضعیت سوءتفاهم برانگیز توزیع تسهیلاتی که دولت در اختیار روسای صنف قرار میدهد.
احمد مازنی از جمله نمایندگان مجلس بود که در این باره با گلایه سینماگران مواجه شد و وقتی برای سخنرانی روی سن جشن رفت هم پاسخگوی گلایه ها شد.
احمد مازنی با اشاره به کمبودهای صنفی سینماگران گفت: مساله سینماگران و در نگاه کلی تر هنرمندان در ایران نداشتن نظام صنفی است و این در شأن سینماگران هنرمندان نیست که در سطح وزارت کار و به عنوان صنف کارگری بخواهند پرونده ایجاد کنند.
مازنی خاطرنشان ساخت: آیا پزشکان یا مهندسان هم برای قانونی شدن
، صنوف خود را به عنوان صنف کارگری ثبت کردند؟؟؟ هنرمندان هم کمتر از پزشکان و مهندسان نیستند که نظام جداگانه داشته باشند زیرا هنر یک شغل است.
مازنی ادامه داد: در مجلس با قدرت طرح تأسیس “سازمان نظام صنفی هنر” را تهیه کردیم و به وزارت ارشاد و دیگر صنوف دادیم تا آن را مطالعه کنند. اشکالاتی در طی یک سال گذشته وجود داشت و سوءتفاهمهایی ایجاد شد که حاکمیت میخواهد در کار هنرمندان دخالت کند در حالیکه قانون نظام صنفی باید ایجاد شود و بعد خود هنرمندان رأی گیری و نماینده خواهند داشت.
مازنی با اشاره به کارشکنیها در ایجاد نظام صنفی هنر گفت: برخی منافعشان در نداشتن قانون و سازمان و نظام صنفی قوی است اما سینماگران باید در این راه استوار باشند و نگذارند اقلیت تمامیت خواه سدراه شکل گیری نظام صنفی هنر باشد.