سینماروزان: بعد از شفاف سازی فارابی، موسسه رسانههای تصویری و مرکز گسترش درباره حمایتهای مالی که از محصولات سینمایی داستانی داشته اند، سازمان سینمایی هم در حال انتشار عملکرد حمایتی خود در سالهای اخیر در قالب جداول مختلف است.
خروجی یکی از این جداول مشخص میکند که سازمان سینمایی فقط در سال ۹۶ نزدیک به ۱۱میلیارد و هشتاد میلیون به خانه سینما کمک کرده است.
این را بگذارید کنار افشاگری حدودا سه ماه و نیم قبل یک رسانه درباره دریافتیها و ریزهزینه های خانه سینما در سال۹۶٫(اینجا را بخوانید)
در آن لیست دریافتیها این طور آمده بود که سازمان سینمایی در سال ۹۶ فقط دو رقم ۳میلیارد و ۷۹۹میلیون و ۵میلیارد و ۷۵۰میلیونی(جمعا ۹میلیارد و ۵۴۹میلیون) را در اختیار خانه سینما قرار داده است.
حالا و با شفاف سازی سازمان سینمایی مشخص شده که یک اختلاف حدود یک و نیم میلیاردی میان رقم قبلی و رقم فعلی وجود دارد!!
آیا اعضای هیأت مدیره خانه سینما و در کنار آنها مدیرعامل خانه سینما میتوانند بگویند این اختلاف حساب حدود یک و نیم میلیاردی از کجا نشأت گرفته؟
طبق قانون نوشته شده در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که دستکم بنده از سال ۱۳۹۰ شاهدش بودم ، وزارت ارشاد برای هر صنف سینمایی در سال ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱ مبلغ ۲۵۰ میلیون تومان پرداخت میکرد که «خانه سینما» در آنزمان که صنوف سینمایی حدود ۲۰ تا ۲۵ صنف بود ( مطمئنم زیر ۲۹ صنف بود) این مبالغ را بعنوان قیم صنوف دریافت میکرد و از این رقم فقط مبلغ «یک میلیون تومان» از ۲۵۰ میلیون تومان به کانون فیلمنامه نویسان پرداخت شد ولی در بحران تعطیلی خانه سینما ، که وزارت ارشاد دست روی مخارج خانه سینما گذاشت و از پرداخت بودجه بعدی خودداری کرد ، خانه سینما از رییس وقت کانون فیلمنامه نویسان( آقای جابر قاسمعلی» بدون اطلاع شورای کانون یک چک به مبلغ ۷ میلیون تومان از صندوق کانون برای تامین حقوق کارمندان خانه سینما ، دریافت و این چک نقد شد و «آقای امیر …» عضو هیئت مدیره خانه سینما ،پس از پیگیری شورای کانون فیلمنامه نویسان ، دریافت این مبلغ را تایید کرد ! در حالیکه بودجه خانه سینما بدون احتساب اسپانسرهایش بالغ بر ۲ میلیارد تومان بود! در ضمن «بانک فیلمنامه» کانون فیلمنامه نویسان بدون اطلاع مجمع عمومی و شورای کانون ، از سوی رییس وقت کانون در سال ۱۳۸۸ از طرف «آقای فرهاد…» به خانه سینما بخشیده شد و سال بعد ایشان وارد هیئت مدیره خانه سینما شد و ریاست آنرا نیز بعهده گرفت ! در آمد بانک فیلمنامه در سال ۱۳۹۰ بالغ بر ۱۹۰ میلیون تومان بود ، خانه سینما لنگ حقوق کارمندانش بود و از یک کانون فقیر مثل کانون فیلمنامه نویسان ، مبلغ ۷ میلیون تومان برداشت میکند ، آنهم بلاعوض !!!؟؟؟؟ در همان سال ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۰ حق بیمه اعضای خانه سینما که مجموع صنوف بود ، پرداخت نشد در حالیکه بیش از ۲ میلیارد تومان بودجه خرج شده بود بی آنکه به صنوف سینمایی هیچ پولی پرداخت نشده بود ! این نتیجه یک ارگان دولتی بنام خانه سینماست که دست آخر بعنوان یک «موسسه» در «وزارت کار » به ثبت رسید ! در آن سالها تعطیلی چند ماهه خانه سینما ، باعث شد تا هرگز به حساب اون ۲ میلیارد و پرداختی های اسپانسرهایی نظیر «کانون …» رسیدگی نشود ! حقوق رییس هیئت مدیره مبلغی معادل هر ماه ۹ میلیون تومان بود که برای شرکت در جلسات هیئت مدیره نیز حق شرکت در جلسه و حق ایاب و ذهاب و سخنرانی نیز به آن اضافه میشد که در حدود ۱۰ تا ۱۲ میلیون در ماه میرسید و نوسان داشت ! رییس هیئت مدیره با حقوقی بالغ بر ۹ میلیون تومان ( دلار ۹۰۰ تومان بود ) برای شرکت در جلسه نیز حق جلسه دریافت میکرد ! وظیفه رییس هیئت مدیره با اون حقوق بالا برای چه کاری تعیین شده بود که شرکت در جلسه شاملش نمیشده است ! در ضمن در دوران چند ماه تعطیلی خانه سینما ، حساب بانکی کانون فیلمنامه نویسان با موجودی ۵۰ میلیون تومان بدون اطلاع شورای کانون خالی شد ! وقتی پیگیری کردیم به نتایج شرم آوری رسیدیم که شرم آور بود و خوشبختانه اسناد و فیلم این جلسات رسوایی موجود است ! چرا صنوف مستقل سینمایی ، استقلال ندارند و فقط موقع انتخابات خانه سینما به کار می آید ؟؟؟
گم شده؟/
یعنی چه که گم شده؟
گرفتید ملتو؟
در دوران اختلاسهای هزارمیلیاردی شما گیر دادین به یک تومن؟؟
اقایان
من با ۶۵ سال سن و ۲۰ سال سابقه عصویت در خانه سینما
هنوز نمیتونم با کارت خانه سینما یک کیلو برنج قسطی تهیه کنم
چرا رسیدگی نمیکنید
بخدا بیچاره ایم
شما هم زورتون به اینا رسیده فقط
چرا از اونایی که دکل دزدیدن حرفی نمیزنید؟
هااااااا؟؟؟؟