سینماروزان: حسن روحانی برای دومین بار به ریاست جمهوری رسید تا به مانند اسلاف خود از هاشمی رفسنجانی گرفته تا محمد خاتمی و محمود احمدی نژاد رییس جمهوری را برای هشت سال تجربه کند.
به گزارش سینماروزان در چهار سال اول دولت روحانی بیش از همه از فقدان تخصص در مدیرانی گفتیم که مناصب فرهنگی-هنری به آنها واگذار شد و این فقدان تخصص در نهایت با استعفای علی جنتی و برکناری رییس سازمان سینمایی همراه شد.
این بار اما دیگر فرصت خطا وجود ندارد. شاخه های مختلف هنری و از جمله سینما مدیرانی را می خواهند که واقعا متخصص هنر باشند. دیگر نمی توان با فارغ التحصیلان سیاست حتی اگر فرنگ رفته باشند و مدام شعر بخوانند هنر را اداره کرد.
مدیریت هنری نیاز به مدیر متخصص دارد؛ مدیری که به جای برخورد تدافعی با منتقدان، نقدهای سازنده آنها را با گوش جان بشنود و همین نقدها را زیربنای اصلاح مدیریت خود یا گذشتگانش کند.
حل مشکلات هنری اگر مدیران بالادستی هنر آدمهایی دارای عقبه هنری باشند کار سختی نیست. سیاهه مشکلات که موجود است و البته در این سالها، پیشنهادات کمابیش مفیدی هم از سوی رسانه های مستقل ارائه شده است.
پس آقای روحانی! متخصصان را به مدیریت هنری بگمار تا در سال ۱۴۰۰ به جای مرور چندین باره سیاهه مشکلات از موفقیتهایتان در حل مشکلات بگوییم.
واقعا از ته دل امیدواریم
بساط خودی و بیخودی رو بردارن از میان هنرمندان و سینما
و مدیران هنری رو بیارن سرکار که قدر هنرو بدوونن
و دنبال جوسازی نباشن
اقای روحانی این حرفای وزیرت اصلا خوب نبود
درباره هنرمندان
امیدوارم درس بگیرید از این اتفاق و ادمایی رو بیارید سرکار که واقعا هنرمندو درک کنن
وزیر ارشاد هم هنرمند نباشه عیب نداره
ولی مثلا رییس دفتر موسیقی حتما باید یه موزیسن باشه
یا رییس سازمان سینمایی
یا معاون هنری
http://www.7faz.com/Subject.aspx?Id=2366&T=1