سینماروزان: تغییرات ناگهانی زیرمجموعه رییس سازمان سینمایی از تغییر اعضای شورای پروانه نمایش گرفته تا تغییر اخیر رییس انجمن سینمای جوانان ایران با انتقاد یک نماینده مجلس مواجه شده است.
به گزارش سینماروزان فاطمه ذوالقدر نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس با انتقاد از تغییرات مدیریتی لجام گسیخته و بیضابطه در حوزههای فرهنگی به ویژه سینما به «خانه ملت» گفت: تغییرات مدیران و معاونتها باید در درجه نخست برگرفته از سوابق و تخصص افراد باشد لذا علاوه براینکه انتقال یک مدیر از وزارتخانهای به وزارتخانه دیگر هرگز قابل دفاع نیست باید دقت داشت در دستگاههای زیرمجموعه هر وزارتخانهای نیز افراد متخصص در منصبهای مرتبط به کار گرفته شوند.
ذوالقدر با بیان اینکه متاسفانه مدیران روابط را به ضوابط در عزل و نصبهای خود ترجیح میدهند، افزود: این نگاه بر روند کار و پیشرفت دستگاهها اثر سوء گذاشته و پس از گذشت چند سال گرههای کوری در کار یک دستگاه یا وزارتخانه ایجاد میشود و حجمی از مشکلات حل نشده ایجاد خواهد شد که باید دلیل اصلی آن را عدم ثبات مدیران کارکشته و استخوان ترکانده بر پستهای مهم و جابجاییهای بدون فکر دانست.
وی افزود: باید از مدیران فرهنگی پرسید چرا با وجود افراد متخصص و کارکشته افراد کم تجربه و ناآشنا به موضوع تخصصی سینما برای مدیریت بر یک دستگاه مهم و تاثیرگذار انتخاب میکنند، بنابراین آنها باید پاسخگو انتخابهای خود بوده و برای آن دلیل منطقی بیاورند.
ذوالقدر با بیان اینکه فضا دادن به جوانها به معنای به کارگیری افراد غیرمرتبط و غیرمتخصص بر پستهای کلیدی نیست، گفت: نمیتوان یک جوان کم تجریه و دارای تخصص غیرمرتبط را برای مدیریت بر مجموعهای که کارمندان و کارشناسان قدیمی و کاربلدتری دارد منتصب کرد و از آن افراد با تجربه خواست از این فرد اطاعت کنند.
عضو هیات رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه جوانگرایی باید همراه با تخصص باشد و نباید یک جوان بیتجربه و بدون تخصص را با حکم جوانگرایی برای یک پست مهم انتخاب کرد، گفت: کمیسیون فرهنگی پس از پایان بررسی برنامه ششم توسعه در صحن علنی با دعوت از مدیران ارشد فرهنگی، روند عزل و نصب های مدیران فرهنگی به ویژه در حوزه سینما را مورد رسیدگی قرار خواهد داد.
نظیر چنین واکنشی باید خیلی زودتر اینها می افتاد. این اتفاق فقط در انجمن سینمای جوانان رخ نداده است.
تغيير فرخنده كيش با اون كارنامه قابل قبول خيلي مشكوك بود
خدا را شكر كه اين موضوع به گوش مجلس رسيد
آقای صالحی این سینما الان نیاز به یک روح تازه دارد به دلایل مختلف مثلا فیلمی ارزشی مثل یتیم خانه ایران که با بی مهری های فروان مواجه شد مثل تعداد کم سالن ها و ……. یا اکران نشدن فیلم های مجوز دار که در این دوره مدیریت سازمان سینمایی بیشتر از هر موقع دیگر بود و شرایط نا برابری در اکران فیلم ها که این موضوع یک نوع تبعیض قایل شدن و حق خوری هست مخصوصا فیلم های ارزشی مثل یتیم خانه ایران و ……..
انتخاب های مافیا گونه در سطح مدیر های سینمایی که اخیرا یکی از آن ها رخ داد در انجمن سینما جوانان ایران و انتخاب های بحث برانگیز به جای مدیر های قبلی که این موضوع به مجلس هم کشیده شده از نظر من سینما ما نیاز به جنجال مضاعف ندارد.
جناب ایوبی نا کارامدی خودشون رو در دوره وزیر ارشاد سابق ثابت کردند و باعث فشار به وزارت ارشاد و نارضایتی بسیاری از سینماگران را در پی داشت و در پی دارد.
امید است جنابعالی تدبیر لازم را در بهبود شرایط موجود به کار گیرید.
من خواهشی که از شما دارم این موضوع را حتما به گوش وزیر ارشاد برسانید.