سینماروزان: کیومرث پوراحمد کارگردانی که بیش از همه به خاطر ساخت سریال «قصه های مجید» برآمده از اثری به همین نام نوشته هوشنگ مرادی کرمانی شناخته میشود این روزها مترصد آن است که تازه ترین فیلمش «تیغ و ترمه» را جلوی دوربین ببرد.
به گزارش سینماروزان پوراحمد در تازه ترین گفتگویش به روایت تازهترین کتابی که خوانده، پرداخت؛ مجموعه داستانی با عنوان دوپهلوی «خونه خالی» که رضا استادی روزنامهنگار صریحاللهجه حیطه سینما و تلویزیون آن را نگاشته است.
کیومرث پوراحمد با اشاره به «خونه خالی» به «ایبنا» گفت: کتاب «خونه خالی» نثر روان و شیرینی دارد و طنازی خوبی در داستانها حس میشود.
این کارگردان پیشکسوت «دیالوگنویسی خوب» را ویژگی مهم دیگر این کتاب عنوان کرد و گفت: دیالوگنویسی داستانهای این مجموعه نقطه قوت این اثر است. مثلاً در داستانی مانند «زیر میزی» که به نسل امروز میپردازد، تفکر این نسل و نحوه مواجهه آنها با زندگی روزمره در قالب دیالوگهای جذاب به خوبی به تصویر کشیده شده و این داستان نشان میدهد نسل امروز چقدر راحت ازدواج و چقدر راحت جدا میشود.
کارگردان درام عاشقانه «شب یلدا» ادامه داد: توجه به مسائل روز مانند اینستاگرام، تلگرام و تلفنهای هوشمند و پیامدهای آن در جامعه و به تصویر کشیدن آنها در قالب داستان از دیگر ویژگیهای مثبت این مجموعه داستان است.
کیومرث پوراحمد تأکید کرد: بعضی از داستانهای «خونه خالی» از نظر عناصر داستانی قابلیت تبدیل به رمان را داشتهاند. مثل اولین داستان کتاب با نام «ریموت» که به روابط یک زن و شوهر میپردازد که داستان تکان دهندهای است.
«خونه خالی» بعد از رمانهای «هیچ وقت نامزد نبودیم» و «بدون تو غیرممکن بود»، اولین مجموعه داستان رضا استادی روزنامهنگار و نویسنده است که بهار امسال از سوی انتشارات «برکه خورشید» به بازار نشر عرضه شده است. استادی در این اثر با نگاهی طنز و نقادانه به سراغ جامعه ایران در اواخر دهه هشتاد و اوایل دهه نود رفته است؛ مقطعی که رویدادهایی همچون: گسترش شبکههای اجتماعی، شکلگیری سبکهای جدید و خاصی از زندگی شده و پدیدههایی مانند: «خیانت»، «ازدواج سفید»، «آزادیهای یواشکی»، «شکل گیری طبقه نوکیسه»، «زندگی لاگجری» و…. در شهرهای بزرگ گسترش فراوانی یافته است.