سینماروزان: عدم غربال گری مناسب فیلم توسط هیأت انتخاب جشنواره فیلم فجر۴۳ و روانه کردن حدود چهل فیلم به جشنواره، باعث شده که کاخ جشنواره در ایام جشنواره، روزهای متراکمی را تجربه کند.
طبق اعلام کنداکتور رسمی جشنواره،کاخ میلاد هر روز (چهار نمایش عادی+ یک نمایش ویژه) خواهد داشت که این نمایش ویژه مختص فیلمهای توقیفی مثل پیرپسر، قاتل و وحشی، غریزه و رکسانا خواهد بود؛ البته اگر صاحبان فیلم اجازه دهند.
چهار سانس نمایش عادی از ۱۰ صبح آغاز خواهند شد و تا ۱۹ عصر ادامه مییابند و در فواصل سانس ها،نشست پرسش و پاسخ برگزار میشود و به این ترتیب سانس ویژه راس ۲۲ خواهد بود به این ترتیب: ۱۰- ۱۳- ۱۶-۱۹-۲۲
با این شرایط اهالی رسانه روزهای شلوغ و پرفشاری را در جشنواره تجربه خواهند کرد و احتمالا باید بلافاصله بعد از خوردن صبحانه راهی کاخ جشنواره شوند و از آن طرف تا پاسی از نیمه شب در کاخ باشند. این است نتیجه ی عملکرد هیات انتخاب که نتوانست جشنواره را برمبنای همان سقف ۲۲ فیلم کیفی سودای سیمرغ پیش ببرد و ۳۳ فیلم را وارد بخش مسابقه کرد و تازه ۴ فیلم انیمیشن به جشنواره افزود.
از آن سو زیادهخواهیهای انیمیشنسازانی که برخی از آنها در گیشه و ارتباط با مخاطب، جایی ندارند موجب گشته در چینش کنداکتور به جای نمایش انیمیشن در سالنهای فرعی کاخ، آنها را در سالن اصلی قرار داده و حتی بدون قرعه کشی آنها را به صورت ثابت در سانس دوم قرار دهند تا آنها که برای دیدن فیلمهای اصلی میآیند حتی اگر نخواهند انیمیشن ببینند مجبور باشند در کاخ بمانند.
هیأت انتخاب فجر۴۳ اگر قدری ظرافت پیشه میکرد و ممانعت می نمود از ورود فیلمهای ویدیویی یا جلوگیری میکرد از ورود فیلمهای کهنه ای که محصول دو سال و سه سال پیش هستند و بجایش ابرام مینمود بر ورود همان چند فیلم ویژه و بخش مسابقه را با نهایتا همان ۲۲ فیلم میبست قطعا هم چینش فیلمها در کاخ جشنواره راحت تر میشد و هم اهالی رسانه میتوانستند بهتر به پوشش آثار بپردازند.
وقتی دبیر فجر آن قدر جربزه داشت که فیلم برادرش را کنار بگذارد هیات انتخاب هم باید مسامحه را کنار میگذاشت و با کنار گذاشتن آثار بیکیفیت، جشنواره را چابکتر و کاخ جشنواره را کیفیتر مینمود.