#حبیب_اسماعیلی تهیهکننده باسابقه روی آنتن زنده بیان داشت⇐این ظلم در حق سینما و اهالی شریف آن است که همه مسائل آن را نادیده میگیریم و فقط تمرکز میکنیم بر مسائل حاشیهای!/هیچ کس یادش نیست که در سه سال کرونایی چه بر سر سینما و اهالی آن آمده و هیچ برنامه جامعی برای بهبود دردهای اهالی سینما ندیدهایم!/در مظلومیت سینما همین بس که تا دولت عوض میشود به جای حل مشکلات معیشتی اولیه سینماگران به سراغ توقیف فیلم میروند!/بعد از چهل سال زیبنده نیست که همچنان تصمیم گیریهای سینما متاثر از فشارهای بیرونی باشد!/چرا فقط بر سینما تمرکز کردهاند و از کیفیت پایین محصولات تلویزیون چیزی نمیگویند؟/چرا از مسئولان تلویزیون درباره بایکوت سینما و عدم پخش تیزرهای سینمایی، پرسش نمیکنند؟/چرا نمیآییم همه کنار هم قرار گیریم و به هم کمک کنیم برای بهبود؟
سینماروزان: سينما همواره مظلوم واقع شده و اغلب عاملی برای تسويه حسابهای سیاسی. وقتی بحث افتخارات و جوایز جهانی است قدردانی جمعی و فراگیر نسبت به سینما نمی بینیم ولی اگر خطای فردی از یک یا تعدادی محدود سر زند به حساب کل سینما میگذارند که منطقی نیست.
#حبیب_اسماعیلی تهیهکننده باسابقه با بیان مطلب فوق در برنامه پرانتزباز رادیونمایش گفت: اینکه یک اتفاق شخصی در فلان جشنواره رخ دهد و بعد به حساب کل سینما بگذارند، درست نیست و متاسفانه این ظلم در حق سینما و اهالی شریف آن است که همه مسائل آن را نادیده میگیریم و فقط تمرکز میکنیم بر مسائل حاشیهای.
تهیهکننده #قرمز و #سرکوب ادامه داد: هیچ کس یادش نیست که در سه سال کرونایی چه بر سر سینما و اهالی آن آمده و هیچ برنامه جامعی برای بهبود دردهای اهالی سینما در این مدت ندیدهایم. از پخش کننده تا سینماداران و آحاد سینما با مشکلات اقتصادی فراوانی دست و پنجه نرم کرده اند و به جای اینکه به گرفتاری های آنها رسیدگی کنند فقط در حال هجمه علیه آنها هستند.
مدیر موسسه رسانه فیلمسازان تاکید کرد: اینکه مشکل یک فرد در سینما را به کل سینما تعمیم دهند، منطقی نیست! مگر در اصناف دیگر جامعه مشکل نیست؟ مثلا باید قصور یک پزشک را به کل جامعه پزشکی نسبت داد؟؟ در مظلومیت سینما همین بس که تا دولت عوض میشود به جای حل مشکلات معیشتی اولیه سینماگران به سراغ ممیزی در سینما میآیند و اصلاحات را با توقیف فیلم شروع میکنند!
تهیهکننده #تصویر_آخر و #بازجویی_یک_جنایت گفت: اغلب سینماگران امتحان خود را پس داده اند و اغلب واقف به خط قرمزها هستند پس تا دولت عوض میشود به فکر اختراع مجدد سینما نباشند!؟ اینکه برخی افراد از بیرون میخواهند بر سینما و عواملش فشار وارد آورند و با دستور از بالا، سینما را تحت تاثیر قرار دهند، درست نیست. بعد از چهل سال زیبنده نیست که همچنان تصمیم گیری های سینما متاثر از فشارهای بیرونی باشد.
حبیب اسماعیلی تاکید کرد: باید به محمد خزاعی رییس سینما کمک کرد که بتواند بخشی از مشکلات اقتصادی سینمای ایران را حل کند چون با فشار و هجمه و حمله فقط باعث افزایش مشکلات خواهیم شد.
این تهیهکننده در بخش دیگر گفتگو با رادیونمایش با اشاره به عدم حمایت تلویزیون از سینما، بیان داشت: چرا فقط بر سینما تمرکز کردهاند؟ حواس شان نیست که شبکه های ماهواره ای فارسی زبان با چه پرده دری در حال تولید محتوا علیه ایران هستند؟ آیا در تلویزیون خودمان، همه چیز آرمانی است؟ کیفیت تولیدات تلویزیونی چند سال اخیر را مرور کنید و ببینید چقدر عقب افتاده ایم؟ چرا؟ چرا فقط بر مشکلات سینما تمرکز کردهاند و از کیفیت پایین محصولات تلویزیون چیزی نمیگویند؟ چون اغلب مدیران به جای آن که به فکر مخاطب باشند به فکر این هستند که مبادا برنامه ای پخش شود که فلان شخص ناراحت گردد؟
وی ادامه داد: همچنان تلویزیون حمایت نمیکند از آثار سینمایی در حالی که باید به سمت تعامل بیاید. سالنهای سینمای ما باز است و انواع محصولات در آن عرضه میشود ولی متاسفانه تلویزیون علاقه ای به پخش تیزر آثار ندارد. چرا از مسئولان تلویزیون درباره بایکوت سینما و عدم پخش تیزرهای سینمایی، پرسش نمیکنند؟ تلویزیون میتواند با دریافت رایت آثار سینمایی کنداکتور خود را ارتقا دهد ولی نه تنها این کار را نمیکند که تیزرها را هم توقیف میکند. از آن طرف درگیری های تلویزیون با پلتفرم های وی او دی منجر شد به اینکه زعامت آن را هم بگیرند. آخر برای چه؟ چرا نمی آییم همه کنار هم قرار گیریم و به هم کمک کنیم برای بهبود.
حبیب اسماعیلی در پایان اظهار داشت: قدردان اتفاقات خوب هنری-ورزشی باشیم و هم به اهالی هنر و هم به اهالی ورزش کمک کنیم برای بهتر شدن اوضاع چون درنهایت از طریق هنر و ورزش است که خیلی رسا می توانیم نام ایران را در جهان، مطرح کنیم.