سینماروزان: هرچند حجت ا.. ایوبی دیروز به طور رسمی از ریاست سازمان سینمایی برکنار شد و محمدمهدی حیدریان جای وی را گرفت اما به نظر می رسد حالا حالاها باید منتظر آماردهی این مدیر معزول درباره درخشش کارنامه اش باشیم.
ایوبی امروز حضور در کنگره مسوولان وزارت ارشاد را هم زمینه ای کرد برای تعریف و تمجید از کارنامه مدیریتی خویش و به مانند همیشه از بدیهای قبل از خود و بهبود پس از خویش سخن گفت.
ایوبی کار را به جایی رساند که از تعطیلی سینماها پیش از خودش و بازگشایی بعد از خود سخن گفت و البته از تولید ۶۰ فیلم فاخر در مدیریت خویش و بازگشایی خانه سینما؛ با این حال ایوبی نه نامی از این ۶۰ فیلم فاخر برد و نه از این گفت که در این سه سال بازگشایی خانه سینما چه خدمت رفاهی به بدنه سینما انجام شده! البته که ایشان درباره این هم نگفت که در دوره ایشان کمیته ای به نام منزلت که بنا بود کمک حال معیشتی سینماگران باشد کاملا به محاق رفت و به جایش افزودن بر پیکره دولتی سینما در قالبهایی چون جداسازی بین الملل از فجر، تأسیس مدرسه عالی سینما و راه اندازی گروه سینمایی هنروتجربه پی گرفته شد!
بخشهایی از گفته های ایوبی در کنگره مسئولان ارشاد را بخوانید:
–روزی که مسوولیت این سازمان را پذیرفتم، اصناف مختلف این حوزه از جمله خانه سینما با مشکلات بسیاری مواجه بودند و با تعطیلی سینماها روبرو بودیم به گونه ای که تصور می شد کار سینما تمام شده است. بحران مخاطب در این حوزه به اوج رسیده بود، سالن های سینمایی رو به تعطیلی بودند و با بحران هویت در فیلم مستند مواجه بودیم.
–در دولت تدبیر و امید سینماها دیجیتالی شدند و توجه جوانان به این عرصه به اوج خود رسید.امروز شاهد موج بازگشایی سینماها، ساخت ١٢٠ سالن سینمایی در دست اقدام، تحول در زیرساخت ها و… هستیم.
–آشتی مردم با سینما در دولت تدبیر و امید بوجود آمد، طرح سینما سلام در این دوره شکل گرفت و شاهد موج زیادی از استقبال مردم از سالن های سینمایی بودیم.
–بنیاد فارابی در این دور دارای کارنامه درخشانی است ، در گذشته تعداد حمایت از فیلم ها اندک بود ولی در این دوره بیش از ٦٠ فیلم سینمایی فاخر با حمایت دولت ساخته شد.