سینماروزان: ابراهیم حاتمیکیا جزو معدود کارگردانان رشدکرده در دهه شصت است که همچنان می کوشد آثاری بهلحاظ تکنیکی استاندارد را تولید کند.
به گزارش سینماروزان بعد از همکاری با فارابی که منجر به تولید «چ» شد حاتمی کیا با حمایت سازمان هنری-رسانه ای اوج «بادیگارد» را ساخت که هرچند به لحاظ مضمونی لحنی شعاری پیدا کرده بود اما باز هم رعایت استانداردهای تکنیکی هنر سینما توجه نسبی مخاطبان به آن را موجب شد.
همکاری حاتمی کیا با اوج سبب ساز آن شد که یوسف حاتمی کیا فرزند کوچکش که علایق سینمایی هم دارد علاوه بر آن که با گرفتن امریه، بتواند خدمت سربازی خود را در این سازمان بگذراند بلکه بتواند با حمایت اوج فیلمی به نام «ملاقات شیشه ای» را ساخته و با آن در جشنواره مقاومت۹۵ به دبیری محمد خزاعی شرکت کند. یوسف حاتمی کیا بنا دارد فیلمی به نام «مرگ رییس جمهور» را هم کارگردانی کند که هنوز مشخص نشده بودجه اش را اوج خواهد داد یا ارگانی دیگر؟(اینجا را بخوانید)
اسماعیل فرزند بزرگ حاتمیکیا نیز که به واسطه سوابق پدرش مشمول معافیت از خدمت سربازی شده، چند سالی است که به عنوان عکاس با سازمان اوج همکاری دارد.
امتداد همراهی اوج با ابراهیم حاتمی کیا موجب آن شده که بودجه میلیاردی تولید فیلم جدیدش که مضمونی درباره داعش و مدافعان حرم دارد هم توسط این سازمان ارزشی تأمین شود.
امیر جدیدی بازیگر «قاتل اهلی» کیمیایی و هادی حجازیفر بازیگر «ایستاده در غبار» به عنوان بازیگران اصلی پروژه ضدداعش حاتمی کیا انتخاب شده اند و احتمالا هر دو نیز باید ایفاگر نقش مدافعان حرم باشند.
جالب اینجاست که شنیدهها از حضور محمد خزاعی به عنوان تهیه کننده این فیلم حکایت دارد.
خزاعی امسال فیلمی به نام «امپراطوری جهنم» را با بودجه انجمن سینمای دفاع مقدس تولید کرد که البته فیلم نتوانست به جشنواره فجر راه پیدا کند. خزاعی فیلمی دیگر با نام «پشت دیوار سکوت» را هم با حمایت تصویرشهر تولید کرد که این فیلم نیز علیرغم حضور در جشنواره به دلیل کیفیت نه چندان قابل قبول مورد توجه قرار نگرفت.
خزاعی که در ماههای اخیر اجرای برنامه «سینما۲» را هم برعهده داشت و از طریق این برنامه هم نتوانسته موفقیتی در میان مخاطبان کسب کند حالا به سراغ حاتمی کیا آمده تا با حضور در پروژه ضدّداعش این کارگردان که بناست در سوریه هم فیلمبرداری شود کارنامه سینمایی خود را قدری از رخوت بیرون آورد.
اگه یه نفر هم حق داشته باشه استفاده کنه از بودجه دولتی همین ابراهیم حاتمی کیاست
ولی اینکه بچه هاش بخوان از موقعیت پدر بهره ببرن اصلا خوب نیست
و برای خودشون هم خوب نیست
بچه های ایشون درس بگیرن از پولاد کیمیایی که نتونست کنار پدر رشد کنه
و الان هم بهترین فیلمش همون گشت ارشاده که اصلا پدر درش نقشی نداره
واقعا باععث ناراحتیه که امثال حاتمی کیا خودشون بعد از این همه سال نتونستن استودیوهایی داشته باشن که به سودآوری رسیده باشه و بی نیاز بشن از این کمکهای ارگانی
اقای حاتمی کیا
به عنوان یک هوادار میگم ای کاش اجازه بدی بچه هات خودشون روی پای خودشون بایستن
اینطوری تا ابد اونا نمیتونن مستقل باشن و هی شما باید کمکشون کنی
ابراهیم حاتمی کیا خودش باید یک کمپانی می داشت برای تولید فیلمهاش و البته حمایت از تولید فیلمسازای جوون انقلابی
اما حیف…