آمار تکاندهنده کارگروه مدیریت کرونایی سینما و تلویزیون در رد شایعات مرتبط با تعطیلی کرونایی تمام پروژههای تصویری⇐۲۴پروژه سینمایی و تلویزیونی بیتوجه به هشدارهای کرونایی، مشغول ادامه فیلمبرداری هستند!!/پراکندگی این ۲۴پروژه در نقاط مختلف ایران، دردسرها را مضاعف ساخته!/ارتباط فعالان این پروژهها با خانواده و محیط بیرونی، اوضاع را بهشدت خطرناک کرده!/دو پروژه به لحاظ امنیت بهداشتی، وضعیت بهشدت نگرانکنندهای دارند!!
سینماروزان/کیوان بهارلویی: علیرغم همه شایعات مرتبط با تعطیلی پروژه های سینمایی و تلویزیونی بخاطر کرونا ولی همچنان چندین و چند پروژه سینمایی و تلویزیون حتی با ابتلای برخی عوامل به کرونا، کار خود را ادامه میدهند و جالب که مقامات تلویزیون هم از برخی پروژهها حمایت کردهاند!!!
به تازگی کارگروهی برای مدیریت کرونا در پروژههای تصویری راه افتاده و این کارگروه نیز با رد شایعات تعطیلی، آمار تکاندهندهای هم از بیتوجهی پروژهها به هشدارهای کرونایی ارائه داده.
دانش اقباشاوی رییس صنف دستیاران کارگردان که سخنگویی کارگروه مدیریت بحران کرونا را برعهده گرفته گفت: روز اول اسفند که درباره ویروس کرونا اعلام عمومی انجام شد، انجمن برنامهریزان و دستیاران کارگردان سینما اولین اطلاعیه خود را همراه با توصیههای وزارت بهداشت به تمام اصناف سینمایی ابلاغ کرد. در ادامه با همکاری هیاتمدیره خانه سینما و همراهی همایون اسعدیان به عنوان رییس هیاتمدیره این تشکل، اطلاعیه اول منتشر شد که طی آن پیشنهاد تعطیلی پروژههای تصویری برای رعایت نکات ایمنی و حفظ سلامت افراد حاضر در آن پروژهها مطرح شد. سپس ۲۳ صنف سینمای ایران در نامهای از هیاتمدیره خانه سینما خواستار توقف پروژههای سینمایی و تلویزیونی با همکاری وزارتخانههای بهداشت، کار و ارشاد (سازمان سینمایی) و صدا و سیما شدند.
او در ادامه گفت: در این اثنا ما به عنوان چند صنف خانه سینما به شکل خودجوش پروژههای مختلف را که در حال فیلمبرداری هستند، رصد کردیم و به جمعآوری اطلاعات آنها پرداختیم و متوجه شدیم در حال حاضر ۲۷ پروژه در اقصی نقاط ایران در حال فیلمبرداری هستند که سه پروژه به شکل داوطلبانه، فیلمبرداری خود را لغو کردند ولی ۲۴ پروژه به شکل قطعی در حال کار هستند. پیگیریهای ما نشان میدهد برخی از پروژهها نکات بهداشتی را رعایت میکنند که جای خوشحالی دارد، ولی در این میان متاسفانه دو پروژه به لحاظ امنیت بهداشتی، به شدت وضعیت نگرانکنندهای دارند و ما در هفته گذشته از طرف غلامرضا موسوی، رییس شورایعالی تهیهکنندگان سینما و همچنین از طریق هیاتمدیره خانه سینما به این پروژهها تذکر جدی دادیم.
او با ابراز نگرانی از وضعیت این دو پروژه تاکید کرد: این پروژهها شرایط خطرناکی دارند و این وضعیت خطرناک تنها به اعضای خانه سینما که درگیر آنها هستند، محدود نمیشود، چراکه در این پروژهها افراد دیگری نیز حضور دارند و علاوه بر اینها هر یک از این افراد با خانواده خود نیز در ارتباط هستند و رفت و آمدهای دیگری هم دارند و میبیینم که بهراحتی میتوانند ناقل ویروس باشند.
سخنگوی کارگروه مدیریت بحران کرونا در سینما از پراکندگی پروژههای تصویری در سراسر کشور به عنوان دیگر عامل نگرانکننده یاد کرد و افزود: اگر تمام این پروژهها در تهران مستقر بودند، راحتتر میشد کنترل کرد، ولی این پراکندگی هم بهشدت نگرانکننده و خطرناک است.